diumenge, 22 de febrer del 2015


DImarts 3 de març a les 20H


a la Galeria Abbé Pierre, carrer de l'Illa 56, Sabadell:


XERRADA "CEUTA UN VOLUNTARIAT A LA TANCA" (una experiencia d'acolliment)

                        i                                  

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "CREUANT FRONTERES, OBRINT CAMINS"



Benvolguts i benvolgudes,
Ens plau convidar-vos a la xerrada "Ceuta un voluntariat a la tanca ( una experiència d'acollida) i inauguració de l'exposició"Creuant fronteres, obrint camins" que tindrà lloc el 3 de març del 2015 a la Galeria Abbé Pierre del carrer Illa 56 de Sabadell.
Un grup de joves ha passat quinze dies a l'estiu a la fundació  Elín acompanyant als immigrants a classes d'alfabetització, castellà i tallers, ens explicaran la seva experiència i com aquesta els ha canviat la seva visió sobre la immigració.
Els immigrants una vegada passen la frontera els dirigeixen al CETI (Centre Estància Temporal d'Immigrants). Pensant que han aconseguit el seu somni els esperen mesos de desconcert i dubtes.
Deambulant per Ceuta poden trobar un oasis de tranquil·litat amb les monges Vedrunes que els proporcionen acollida, formació i la possibilitat d'integrar-se a una societat diferent a la seva. Aquesta fundació anomenada Elín juntament amb voluntaris i voluntàries ajuda als immigrants a oblidar els seus mals moments i la difícil realitat que viuen a Ceuta, aportant ajuda i acollida fins que no aconsegueixen el seu somni.
L'experiència entre immigrants i voluntaris/es enriqueix a ambdues parts, no deixant a ningú indiferent. Per això, voluntàries d'aquest estiu explicaran de primera mà tot allò  que han viscut i compartit.
 Esperem que sigui del vostre interès:

ONG Vols,  La Portella     Emaús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada